Також дивіться новини на facebook.com

№ 308 від 20 жовтня 2020 року "Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 202"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
20 жовтня 2020 року                                                                                                 № 308
 

Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2021 рік

                                                                           

Відповідно до статей 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України             від 19 серпня 2020 року № 1043-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2021 рік», розпорядження голови обласної державної адміністрації  від 25 вересня 2020 року № 604 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації в Рівненській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2021 рік»:

 

1. Затвердити план заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на          2021  рік (далі - план заходів) згідно з додатком.

         2. Відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, відділу цивільного захисту та інформаційного забезпечення райдержадміністрації та рекомендувати Сарненській районній організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, виконавчим комітетам сільських, селищних та міської рад забезпечити виконання плану заходів.

           3. Виконавцям про хід виконання плану заходів інформувати відділ культури, молоді та спорту райдержадміністрації до 23 грудня 2021 року.

           4. Відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації інформувати про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 25 вересня         2020 року № 604 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації в Рівненській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2021 рік» департамент розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації до 15 січня 2022 року.

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Л.Мацигон.

          
 
 
 
Голова адміністрації                                                           Олександр КОХАН