Також дивіться новини на facebook.com

№ 310 від 23 жовтня 2020 року "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Наталії Василівні"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  
 23  жовтня  2020 року                                                                                      № 310
 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється

гр. Леончик Наталії Василівні
 

Розглянувши заяву громадянки Леончик Наталії Василівни та проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Наталії Василівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель які перебувають у власності гр. Леончик Наталії Василівни для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території  Тутовицької  сільської ради Сарненського району Рівненської   області,  керуючись статтями  17, 20, 186 Земельного кодексу України, статтями 6, 13, 21, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтею 50 Закону України «Про землеустрій» :

 

1. Затвердити   проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Наталії Василівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель які перебувають у  власності, згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, виданого 21.12.2019 №194376186  за цільовим призначенням для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської   області (за межами населених пунктів).

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,2756 га, (кадастровий номер 5625487600:07:001:0234) згідно з розробленим проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Наталії Василівні, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель які перебувають у власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області,  згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, виданого 21.12.2019 №194376186.

         3.Громадянці Леончик Наталії Василівні в установленому законодавством порядку посвідчити право власності на земельну ділянку та забезпечити її використання відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

 
 
 
 

Голова  адміністрації                                                                      Олександр КОХАН