Також дивіться новини на facebook.com

№ 329 від 29 жовтня 2020 року "Про припинення юридичної особи Сарненський районний центр соціальних служб"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

 29  жовтня 2020  року                                                                                   № 329 

 
 
Про припинення юридичної особи

Сарненський  районний центр соціальних служб

 

Відповідно до  статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України,  статей 5, 6, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», законів України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №3650 «Про утворення та ліквідацію районів» :

1.  Припинити юридичну особу – Сарненський районний центр соціальних служб   (код ЄДРПОУ 23306747), що знаходиться за адресою: 34500, Рівненська область, місто Сарни, вул. Суворова, 8, шляхом ліквідації.

2. Утворити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи Сарненського районного центру соціальних служб у складі згідно з додатком .

3.  Установити строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи – Сарненського районного центру  соціальних служб що припиняється, два місяці з моменту опублікування повідомлення про рішення щодо припинення.

4. Голові ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи Сарненського районного центру соціальних служб Пастернак І.А. :

1)  в установленому порядку письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо припинення юридичних осіб та подати необхідні документи до внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів;

2) забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичних осіб, відповідно до вимог законодавства;

3) документи постійного зберігання передати в упорядкованому стані архівному відділу райдержадміністрації відповідно до актів приймання-передавання справ на державне зберігання;

4) забезпечити проведення інвентаризації та передачу товарно-матеріальних цінностей Сарненській районній раді;

5) подати в установленому порядку на затвердження ліквідаційний баланс.

5. Головному спеціалісту з питань кадрової роботи апарату райдержадміністрації Сороці О.Й. забезпечити проведення заходів щодо попередження про наступне вивільнення директора вищезазначеного закладу, відповідно до чинного законодавства.

6. Директору Сарненського районного центру соціальних служб Пастернак І.А. попередити про наступне вивільнення працівників відповідно до чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням цього розпорядженнязалишаю за собою.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН