Також дивіться новини на facebook.com

№ 387 від 10 грудня 2020 року "Про внесення змін до Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

10 грудня 2020 року                                                                          № 387       

 

Про внесення змін до Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради на 2020–2022 роки

 
 
 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», керуючись статтями 6, 22, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради:

1. Схвалити зміни до Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради на 2020–2022 роки (далі – Програма), схваленої розпорядженням голови районної державної адміністрації від 16 березня 2020 року №78 та затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 18 березня 2020 року №1035, а саме:додаток 1 до Програми викласти в новій редакції, згідно з додатком.

2. Подати зміни на затвердження Сарненській районній раді в установленому законодавством порядку.

3. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 12.11.2020 №343 «Про внесення змін до Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради на 2020– 2022 роки».

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                Олександр КОХАН