Також дивіться новини на facebook.com

№ 412 від 31 грудня 2020 року "Про прийняття ведення бухгалтерського обліку з відділу освіти Сарненської райдержадміністрації та відділу культури, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної  державної адміністрації
 

 31  грудня  2020 року                                                                                № 412 

 
Про прийняття  ведення бухгалтерського

обліку з відділу освіти Сарненської

райдержадміністрації та відділу культури, молоді

та спорту Сарненської райдержадміністрації
 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  у зв’язку з скороченням штату працівників структурних підрозділів відділів освіти, культури, молоді та спорту  Сарненської районної державної адміністрації:

1. Прийняти  з 01 січня  2021 року:

1.1. ведення бухгалтерського обліку з відділу освіти Сарненської районної державної адміністрації до відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Сарненської райдержадміністрації;

1.2. ведення бухгалтерського обліку з відділу культури, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації до відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Сарненської райдержадміністрації.

2. Начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Сарненської райдержадміністрації – головному бухгалтеру Зубчинській О.П. з            01  січня  2021  року:

2.1. ввести у  штатний  розпис структурних підрозділів Сарненської районної державної адміністрації відділ освіти Сарненської районної державної адміністрації в кількості 3 штатних одиниць;       

2.2. ввести у штатний розпис структурних підрозділів Сарненської районної державної адміністрації відділ культури, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації в кількості 3 штатних одиниць;                                      

2.3. подати в установленому законом порядку на погодження та затвердження штатний розпис структурних підрозділів  Сарненської районної державної адміністрації.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова адміністрації                                                               Олександр КОХАН