Також дивіться новини на facebook.com

№ 6 від 15 січня 2021 року "Про надання права підпису першого та другого підпису на фінансових документах"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
    
 15 січня 2021 року                                                                                № 6
      

Про надання права підпису першого та другого

підпису на фінансових документах

 

Відповідно  до статей 6,7-1,28,39,41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України №1321 від 16.12. 2020  «Про затвердження Порядку здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються»,  Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України,затвердженого наказом Міністерства фінансів України  від 22.06.2012  №758, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.07.2012 за №1206/21518,  розпорядження Рівненської обласної державної адміністрації від 12 січня 2021 року №14 « Про утворення комісії з реорганізації Рокитнівської районної державної адміністрації та затвердження її персонального складу» та з метою визначення  права першого та другого підписів на фінансових документах Рокитнівської районної державної адміністрації:  

     1. Надати право першого підпису: голові Сарненської районної державної адміністрації, голові комісії - Кохану Олександру Сергійовичу; виконуючому обов’язки голови Рокитнівської районної державної адміністрації, заступнику голови комісії – Пишняк  Людмилі Опанасівні.

     2. Надати право другого підпису начальнику відділу - головному бухгалтеру відділу фінансово-господарського та організаційного забезпечення апарату Рокитнівської районної державної адміністрації – Шевчук Наталії Василівні.

   3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 
 

Голова адміністрації                            Олександр КОХАН