Також дивіться новини на facebook.com

№ 94 від 25 лютого 2021 року "Про передачу земельної ділянки у комунальну власність територіальної громади міста Сарни Рівненської області"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 25  лютого 2021 року                                                                            № 94

 

Про  передачу земельної ділянки

у комунальну власність територіальної
громади міста Сарни Рівненської області

Відповідно до статей 17, 83, 117, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, статей  6, 13, 21 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», розглянувши клопотання виконавчого комітету Сарненської міської ради від 16.02.2021 №02/16-263 та подані документи:

1. Передати з державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Сарни Рівненської області земельну ділянку площею 3,6  га (кадастровий номер 5625410100:03:001:0021) для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована в м. Сарни,                        по вул. Заводська,15 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

2. Укласти в установленому законодавством порядку з Сарненською  міською радою Рівненської області акт приймання - передачі земельної ділянки.

3. Рекомендувати Сарненській міській раді забезпечити здійснення реєстрації права власності територіальної громади на зазначену в пункті 1 розпорядження земельну ділянку в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

                                                                                                                 
 

Голова адміністрації                                                             Олександр КОХАН