Також дивіться новини на facebook.com

№ 100 від 26 лютого 2021 року "Про затвердження Положення про відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Сарненської районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
   26 лютого 2021 року                                                                                        № 100             

Про затвердження Положення про відділ

цифрового розвитку, цифрових трансформацій

і цифровізації та організації діяльності

центрів надання адміністративних послуг

Сарненської районної державної адміністрації

 
 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 3, 17, 31 Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887 “Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації”, розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 29 січня 2021 року № 24-к «Про внесення змін до розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від         06 січня 2021 року № 5-к» та з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства:

1. Затвердити Положення про відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Сарненської районної державної адміністрації, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 03 вересня 2018 року № 350 «Про затвердження Положення про відділ з обслуговування Центру надання адміністративних послуг Сарненської районної державної адміністрації».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 
 
Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН