Також дивіться новини на facebook.com

№ 109 від 10 березня 2021 року "Про районну Програму із забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік "

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  
 
10 березня 2021 року                                                                                                 № 109
 
Про районну Програму із
забезпечення виконання
судових рішень та виконавчих
документів на 2021 рік
 

Відповідно до статей 2, 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою виконання судових рішень, що надходятьорганам виконавчої влади, бюджетним установам, закладам, організаціям та одержувачам бюджетних коштів, які отримують кошти з державного, районного бюджету в процесі виконання ними своїх повноважень:

 

          1. Схвалити районну Програму із забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік(далі – Програма), що додається.

2. Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації подати Програму на затвердження сесії районної ради в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації в районному бюджеті на 2021 рік передбачати кошти для реалізації Програми на відповідний рік в межах наявних фінансових ресурсів.

4.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

 
 

Голова адміністрації                                                                        Олександр КОХАН