Також дивіться новини на facebook.com

№145 від 13.04.2021 "Про передачу повноважень, прав, обов’язків та зобов’язань, державного майна і документів фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
13   квітня 2021 року                                                                                   №145
  

Про передачу повноважень, прав,

обов’язків та зобов’язань, державного

майна і документів фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації

 
 

         Відповідно до Цивільного кодексу України, статей 6, 71, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1321 «Про затвердження порядку здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються», від 21 вересня 1998 року №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», з метою забезпечення належного функціонування фінансового управління  Сарненської районної державної адміністрації :

 

1.Передати фінансовому управлінню  Сарненської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ - 02315759) повноваження, права, обов’язки та зобов’язання, державне майно і документи, які передані Сарненській районній державній адміністрації від фінансового управління Рокитнівської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ – 02315707) та фінансового управління Дубровицької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ – 02315676) в результаті реорганізації шляхом приєднання.

2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації, як правонаступнику фінансового управління Рокитнівської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ – 02315707) та фінансового управління Дубровицької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ – 02315676):

         2.1. забезпечити виконання переданих повноважень;

         2.2. у визначений термін, привести у відповідність Положення про фінансове управління  Сарненської районної державної адміністрації.

3. Затвердити склад комісії з питань передачі державного майна та документів, переданих Сарненській районній державній адміністрації фінансовими управліннями Рокитнівської та Дубровицької районних державних адміністрацій (далі – Комісія) згідно з додатком.

4. Комісії здійснити приймання – передачу державного майна та документів у визначені законодавством порядку та строки.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                              Олександр КОХАН