Також дивіться новини на facebook.com

№ 259 від 29.07.2021 року "Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

29 липня 2021 року                                                                                          №259

 

Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік

 

Відповідно до статей 14, 16, 42  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Законів України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про засади державної регіональної політики», з метою забезпечення економічного зростання у господарському комплексі району, стабільного функціонування соціальної і гуманітарної сфер, поліпшення умов та підвищення безпеки життєдіяльності населення:

1. Схвалити зміни до Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік, а саме: пункт 7 розділу «Пріоритетні напрями, основні завдання і заходи щодо економічного та соціального розвитку району у 2021 році» доповнити підпунктом такого змісту: «Виділення фінансових ресурсів для придбання паливно-мастильних матеріалів для транспортних засобів Сарненського районного відділу управління Служби безпеки України в Рівненській області».

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації подати зміни до Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на затвердження  районній раді у  встановленому порядку.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови адміністрації згідно з розподілом функціональних обовязків.

 

 

 

Виконуюча обовязки

голови адміністрації                                                      Людмила МАРИНІНА