Також дивіться новини на facebook.com

№ 278 від 20.08.2021 року "Про запровадження карантинного режиму по амброзії полинолистій на території Сарненського району"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

20 серпня 2021 року                                                                           278

 

 

Про запровадження карантинного

режиму   по   амброзії

полинолистій на території

Сарненського району

 

 

   Відповідно до статей 6, 16, 28, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 33, 34 Закону України «Про карантин рослин», на підставі подання державного фітосанітарного інспектора Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненської області від 20 серпня   2021 року № 03-01-27/356:

1.                Запровадити з 21 серпня 2021 року карантинний режим по амброзії полинолистій (Ambrosia artemisiifolia L.) на території Сарненського району загальною площею 2,6 га із карантинними зонами згідно з      додатком 1.

2.                Затвердити заходи з локалізації та ліквідації карантинного організму -  амброзії полинолистої на території Сарненського району згідно з додатком 2.

3.                Загальному відділу апарату райдержадміністрації протягом доби з дня  реєстрації цього розпорядження забезпечити його оприлюднення через інтернет-ресурси райдержадміністрації.

4.                Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Мариніну Л.В.

 

 

 

Голова  адміністрації                                                                Олександр КОХАН