Також дивіться новини на facebook.com

Кампанія одноразового добровільного декларування: податкова служба забезпечує громадянам інформаційну та консультаційну підтримку

 В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують жителям Рівненщини, що в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки, та почати свою податкову історію з «чистого аркуша».

Декларацію можна подати у будь-який зручний час через Електронний кабінет платника податків. Зі всією інформацію щодо одноразового добровільного декларування можна ознайомитися у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.
Для широкого інформування платників податків ДПС запроваджено інформаційну кампанію з питань одноразового добровільного декларування. Платники податків Рівненщини можуть отримати консультативну допомогу в центрах обслуговування платників. Також для зручності декларантів працює «гаряча лінія», створено тематичну продукцію, в приміщеннях ДПІ розміщено інформаційні стенди. Анонсування інформаційних заходів відбувається на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області та сторінці у соцмережі Фейсбук.
Консультативну допомогу громадяни також можуть отримати звернувшись до контакт-центру податкової служби (тел. 0-800-501-007).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX