Також дивіться новини на facebook.com

№ 396 від 29.12.2021 року "Про функціональне навчання керівного складу та фахівців Сарненського району, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безп"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 29 грудня 2021 року

                                                         396                                                     

 

Про функціональне навчання керівного складу та фахівців Сарненського району, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2022 році

 

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від       23 жовтня 2013 року № 819 «Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту», із змінами, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 14 грудня 2021 року № 909 «Про функціональне навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2022 році»:

 

1. Затвердити план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області з навчання керівного складу та фахівців Сарненського району, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, на 2022 рік (далі – План комплектування) згідно з додатком.

2. Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації:

2.1. про затвердження Плану комплектування на 2022 рік інформувати департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації до 28 грудня 2021 року;

2.2. забезпечити подання навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області заявок на функціональне навчання у сфері цивільного захисту на 2023 рік до 01 вересня 2022 року;

2.3. інформувати департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації про стан виконання Плану комплектування на 2022 рік щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

3. Виконавчим комітетам рад територіальних громад, керівникам установ, організацій та підприємств усіх форм власності:

3.1. забезпечити виконання Плану комплектування;

3.2. інформувати відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації про стан виконання Плану комплектування щокварталу до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ, організацій та підприємств усіх форм власності забезпечити виконання Плану комплектування.

         5. Визнати з 11 січня 2022 року таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 22 грудня 2020 року № 401 «Про функціональне навчання керівного складу та фахівців Сарненського району, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2021 році».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН