Також дивіться новини на facebook.com

№ 515 29 грудня 2012 року "Про організацію прийому громадян з особистих питань в населених пунктах району"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

29 грудня 2012 року                                                                               515

 

 Про організацію прийому

 громадян з особистих питань

 в населених пунктах району

 

         Відповідно до статті 22 Закону України “Про звернення громадян”, керуючись  Указом  Президента  України   від 07 лютого 2008 року №109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” та з метою удосконалення роботи із зверненнями громадян:

1.Затвердити графік прийому громадян з особистих питань в населених пунктах району у січні-червні 2013 року заступниками голови та керівником апарату райдержадміністрації згідно з   додатком 1.

2. Рекомендувати  міському, селищним та сільським головам у відповідності до затвердженого графіка провести роботу по організації прийому громадян  у визначені дні та забезпечити попередній запис жителів на підвідомчій території .

3. Заступникам голови керівнику апарату райдержадміністрації в тижневий термін після проведення прийому громадян подавати в сектор контролю апарату райдержадміністрації матеріали про результати прийому за формою згідно додатку 2.

4. Відповідно до п.8 розпорядження голови обласної державної адміністрації від 06.06.2008 № 244 "Про План спільних заходів органів державної влади і правоохоронних органів щодо посилення протидії корупції в області" запропонувати прокурору Сарненського району О.Калауру, начальнику Сарненського МРВ УСБУ А.Онисюку та  виконуючому обов’язки начальника Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області В.Міщені особисто приймати участь або делегувати представників очолюваних органів для участі у прийомах громадян з особистих питань заступниками та керівником апарату Сарненської районної державної адміністрації.

5.     Розпорядження голови райдержадміністрації  від 25 червня 2012 року

 № 236 “Про організацію прийому громадян з особистих питань у населених пунктах району в ІІ півріччі 2012 року” визнати таким, що втратило чинність.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації В.Стельмаха.



                Голова адміністрації                                                           А.Остапчук
Додаток