Також дивіться новини на facebook.com

№ 41 від 05 лютого 2013 року "Про проведення районного огляду - конкурсу сільських, селищних культурно-дозвіллєвих комплексів"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

 

05 лютого 2013 року                                                                                                        41

 

Про проведення районного                                    Зареєстровано в Сарненському

огляду - конкурсу сільських,                                  районному управлінні юстиції

селищних культурно-                                              7 лютого 2013 за № 1/235

дозвіллєвих комплексів

 

Керуючись ст. 13, 16, 22, 28, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації», на виконання програми підтримки та розвитку культури села Сарненського району на період до 2015 року, схваленої розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 17.02.09 № 76, затвердженої рішенням сесії Сарненської районної ради від 25.02.09 № 601, зі змінами внесеними розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 01.02.2011 № 37, рішенням сесії Сарненської районної ради від 18.02.2011 № 123 з метою вивчення, узагальнення та розповсюдження кращого досвіду роботи закладів, установ та організацій, що увійшли до культурно-дозвіллєвого комплексу, створення оптимальних умов для задоволення дозвіллєвих потреб населення, пошуку нових форм і методів роботи, розвитку аматорського мистецтва, підвищення ефективності та якості інформаційно-просвітницьких, фізкультурно-оздоровчих заходів:

1. Провести упродовж березня-жовтня 2013 року районний огляд-конкурс сільських, селищних культурно-дозвіллєвих комплексів (далі – огляд-конкурс).

2. Затвердити Положення про районний огляд-конкурс сільських, селищних культурно-дозвіллєвих комплексів, що додається.

3. Рекомендувати головам культурно-дозвіллєвих комплексів забезпечити участь очолюваних культурно-дозвіллєвих комплексів в огляді-конкурсі.

4. Розпорядження набирає чинності з дня державної реєстрації та оприлюднення.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Сухареву.

 

 

Виконуючий обов’язки голови адміністрації                                                                    О. Хомич