Також дивіться новини на facebook.com

№ 517 від 29 грудня 2012 року "Про Положення про відділ регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

29 грудня 2012  року                                                                                № 517

 

Про Положення про відділ регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації

 

 

 

 

Відповідно до Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887, Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників управлінь, відділів, інших структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 1999 року № 1374, Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурний підрозділ містобудування та архітектури місцевої державної адміністрації та Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурний підрозділ житлово-комунального господарства та будівництва місцевої державної адміністрації, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 грудня 2012 року № 587:

1. Затвердити Положення про відділ регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації, що додається.

2. Розпорядження голови районної державної адміністрації від                 21 листопада 2011 року № 571 «Про затвердження Положення про відділ регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації  О.Хомича.

 

 

Голова адміністрації                                                                                 А.Остапчук