Також дивіться новини на facebook.com

№ 27 від 28 січня 2013 року "Про заходи щодо поліпшення стану забезпеченості населення району закладами сфери побутового обслуговування на 2013-2017 роки"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

 

     28 січня 2013 року                                                                  27

 

                                                                                        

Про заходи щодо поліпшення стану

забезпеченості населення району

закладами сфери побутового

обслуговування на 2013-2017 роки

 

Керуючись статтею 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Концепцією розвитку сфери побутового обслуговування населення, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від      11 жовтня 2002 року № 569-р, розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 29 грудня 2012 року №791, з метою забезпечення позитивних тенденцій розвитку служби побуту, надання їм стійкого незворотного характеру у визначених напрямах:

 

1.                Затвердити заходи щодо поліпшення стану забезпеченості населення району закладами сфери побутового обслуговування на 2013-2017 роки (далі-заходи) згідно з додатком.

2.                Рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад:

2.1.   Забезпечити реалізацію заходів.

2.2. У межах наданих повноважень проводити моніторинг роботи суб’єктів господарювання, які надають побутові послуги населенню.

2.3.   Про відкриття нових закладів побутового обслуговування населення на території ради невідкладно інформувати відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

3. Рекомендувати Сарненській міжрайонній державній податковій інспекції Рівненської області державної податкової служби спільно з виконавчими комітетами органів місцевого самоврядування проводити роботу щодо виявлення суб’єктів підприємницької діяльності, які надають населенню побутові послуги без реєстрації, та з їх легалізації.

4.     Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації:

4.1.  Продовжити формування банку даних про суб’єктів господарювання у сфері побутового обслуговування з визначенням видів послуг, що надаються ними, контролювати зміни діючої мережі та постійно її поновлювати. Зазначену інформацію станом на 01 січня подавати департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щороку до 20 січня.

4.2.  Узагальнену інформацію про хід виконання заходів подавати облдержадміністрації щокварталу не пізніше ніж до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

5. Виконавцям інформацію про хід виконання розпорядження подавати відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації щокварталу не пізніше ніж до 03 числа місяця, що настає за звітним періодом.

6.  Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 лютого 2009 року №104 «Про заходи щодо поліпшення стану забезпеченості населення району закладами сфери побутового обслуговування на 2009-2012 роки».

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови адміністрації Наумович І.В.

 
                Голова адміністрації                                         А. Остапчук