Також дивіться новини на facebook.com

№ 13 від 15 січня 2013 року "Про робочу групу з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

  15  січня  2013 року                                                                            № 13

 

Про робочу групу з координації дій органів

виконавчої влади щодо забезпечення

податкових та інших надходжень

 

Керуючись Податковим кодексом України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2006 року № 565-р «Про заходи щодо скорочення податкового боргу», розпорядження голови облдержадміністрації від 21 грудня 2012 року   № 761 «Про робочу групу з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень» з метою забезпечення оперативного прийняття ефективних управлінських рішень, спрямованих на мобілізацію доходів державного та місцевих бюджетів :

 

1. Затвердити склад робочої групи з координації дій  органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень ( далі – робоча група) згідно з додатком.

2. Робочій групі проводити засідання щомісяця.

3. Сарненській міжрайонній державній податковій інспекції забезпечувати підготовку відповідних матеріалів на засідання робочої групи та контроль за виконанням завдань згідно з рішеннями засідань робочої групи.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 03 липня 2007 року № 261 «Про робочу групу з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Хомича О. М.

 

 Додається (Склад робочої групи з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень)

 

Голова адміністрації                                                      А. Остапчук