Також дивіться новини на facebook.com

№ 52 від 12 лютого 2013 року "Про проведення Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни у 2013 році"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

 

12 лютого 2013 року                                                                                 № 52

 

 

Про проведення Спартакіади серед

навчальних закладів м. Сарни у 2013 році

 

 

           На виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 10 січня 2013 року № 9 «Про календарний план спортивно-масових заходів на перший квартал 2013 року» та розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 07 лютого 2012 року № 46 «Про проведення Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни», зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції 13 лютого 2012 року за № 2/222:                                       

           1. Затвердити склад організаційного комітету з організації проведення  Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни в 2013 році, згідно з          додатком 1.          

           2. Затвердити склад суддівської колегії з організації проведення Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни в 2013 році, згідно з       додатком 2.

           3. Затвердити термін, час, місце проведення та склад команд для участі у  Спартакіаді серед навчальних закладів м. Сарни в 2013 році, згідно з           додатком 3.

          4. Начальнику відділу освіти Сарненської райдержадміністрації забезпечити та рекомендувати директорам Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету, вищого професійного училища № 22, державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей» укомплектувати спортивні команди для участі у Спартакіаді серед навчальних закладів м. Сарни відповідно до Положення про проведення Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни, затвердженого розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 07 лютого 2012 року № 46, зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції 13 лютого 2012 року за № 2/222.

         

           5. Відділу у справах молоді і спорту Сарненської районної державної адміністрації:

5.1 забезпечити проведення Спартакіади серед навчальних закладів              м. Сарни в 2013 році;

5.2 проводити роботу по оформленню необхідної документації відповідно до чинного законодавства для забезпечення здійснення витрат по проведенню Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни в 2013 році.

           6. Відділу фінансово – господарського забезпечення апарату Сарненської районної державної адміністрації на підставі отриманих підтверджуючих документів проводити оплату витрат на проведення Спартакіади серед навчальних закладів м. Сарни в 2013 році.

          7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т.Сухареву.

 Голова адміністрації                                А.Остапчук