Також дивіться новини на facebook.com

№ 65 від 26 лютого 2013 року "Про посилення фінансово-бюджетної дисципліни"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови  районної державної адміністрації

 

26  лютого 2013 року                                                                               № 65

 

Про посилення

фінансово-бюджетної дисципліни

 

Відповідно  до  статей 6, 18, та 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», витягу з протоколу № 8 засідання Кабінету Міністрів України від 30 січня 2013 року, відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації  від 08.02.2013 № 72 «Про посилення фінансово-бюджетної дисципліни»:

1. Затвердити заходи щодо наповнення місцевих бюджетів, економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2013 році (далі – заходи) згідно з додатком.

2. Виконавцям заходів про проведену роботу інформувати до 01 квітня 2013 року та в подальшому щокварталу до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом, фінансове управління райдержадміністрації.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 Додається (Заходи щодо наповнення місцевих бюджетів, економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2013 році)

 

Голова адміністрації                                                                  А. Остапчук