Також дивіться новини на facebook.com

№ 230 від 01 липня 2013 року "Про укладення договору оренди землі "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

01 липня 2013 року                                                                                           №230

Про укладення договору

оренди землі
 
 

 

 

 


            На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2013 року №285-р «Про вилучення і передачу в оренду земельних ділянок із зміною їх цільового призначення», врахувавши відповідний лист Міністерства екології та природних ресурсів України, акт №4 комісії по встановленню розмірів орендної плати за землю при райдержадміністрації від 27.06.2013, керуючись ст. 93 Земельного кодексу України, ст. 278, 288 Податкового кодексу України, ст. 21 Закону України «Про оренду землі», ст. 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Укласти з державним підприємством «Бурштин України» договір оренди земельних ділянок загальною площею 11,0 га для розширення кар’єру з видобутку бурштину із земель лісогосподарського призначення державного підприємства «Клесівське лісове господарство», розташованих на території Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 07.06.2006 №3855.

2. Встановити орендну плату за землю у трикратному розмірі земельного податку, що становить 34 574, 10 (тридцять чотири тисячі п’ятсот сімдесят чотири гривні, 10 коп.) на рік.

3. Рекомендувати державному підприємству «Бурштин України» після затвердження порядку нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель у межах населених пунктів), у місячний строк замовити проведення нормативної грошової оцінки орендованих земельних ділянок, після чого клопотати перед райдержадміністрацією про внесення змін до договору оренди земельних ділянок, а саме встановлення орендної плати за землю у відсотках від її нормативної грошової оцінки.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Наумович.

 

Голова адміністрації                                                                                А.Остапчук