Також дивіться новини на facebook.com

№ 231 від 01 липня 2013 року "Про районний план заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

 01 липня 2013 року                                                                                          № 231  

 
Про районний план заходів
щодо інтеграції біженців
та осіб, які потребують додаткового
захисту, в українське суспільство на
період до 2020 року
 
 

         Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту», розпорядження Кабінету Міністрів України від              22 серпня 2012 року № 605-р «Про затвердження плану заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року», на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 03 червня 2013 року № 294 «Про обласний план заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року»:

         1.Затвердити:

         районний план заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року (далі – районний план заходів) згідно з додатком.

         2. Виконавцям про хід реалізації районного плану заходів інформувати Сарненський районний відділ управління Державної міграційної служби України в Рівненській області щопівроку до 30 числа останнього місяця звітного періоду.

         3. Сарненському районному відділу управління Державної міграційної служби України в Рівненській області (Прозапас А.В.) узагальнену інформацію про стан виконання районного плану заходів подавати управлінню Державної міграційної служби України в Рівненській області та райдержадміністрації      щопівроку до 01 числа місяця, наступного за звітним періодом.

         4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Наумович І.В.

 
  

Голова адміністрації                                                                                  А.Остапчук