Також дивіться новини на facebook.com

№ 263 від 25 липня 2013 року "Про стан виконання «Комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2011-2015 роки»"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

   25 липня 2013  року                                                                                   № 263

 
 

Про стан виконання «Комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2011-2015 роки»

 

Слід відмітити, що протягом 2012-2013 років виконкомами місцевих рад велась відповідна робота по виконанню Комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2011-2015 роки (далі – Програма). Зокрема, в першому півріччі 2013 року розроблені та затверджені генплани сіл Карпилівка, Велике Вербче, плани зонування сіл Карпилівка, Олексіївка, Федорівка, Чудель, в стадії розроблення плани зонування територій сіл Зносичі, Орлівка, Стрільськ, вносяться зміни до генплану с. Вири. Але ж через недостатність фінансування програма не виконується в повному обсязі.

З метою виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», забезпечення населених пунктів Сарненського району містобудівною документацією:

 

1. Схвалити досвід роботи з розроблення містобудівної документації в 2013 році виконкомів Вирівської, Карпилівської, Чудельської сільських рад.

 

2. Рекомендувати виконкому Сарненської міської ради розпочати роботи з розроблення генерального плану м. Сарни, для чого заключити договір з спеціалізованою проектною організацією.

 

3. Рекомендувати виконкомам сільських, селищних рад продовжити роботи з розроблення містобудівної документації за рахунок різних джерел фінансування, не заборонених законодавством.

4. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації надавати сприяння виконкомам місцевих рад у розробленні містобудівної документації. Про стан виконання Програми інформувати райдержадміністрацію до 25 грудня 2013 року.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Хомича О.М..

 
 

Голова адміністрації                                                         А.М.Остапчук