Також дивіться новини на facebook.com

№ 241 від 07 липня 2013 року "Про стан упровадження у загальноосвітніх навчальних закладах району інформаційно-комп’ютерних технологій навчання"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
   07 липня 2013 року                                                                                                 № 241
 

Про стан упровадження у загальноосвітніх навчальних закладах району інформаційно-комп’ютерних технологій навчання

 

 Керуючись статтями 19, 22, 28, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 494 «Про затвердження Державної цільової програми впровадження у навчально – виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно – комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2015 року», відповідно до програми впровадження інформаційно –комунікаційних технологій у навчальних закладах району на 2011-2015 роки, схваленої розпорядженням голови районної державної адміністрації від 10 лютого 2011 року № 69, затвердженої рішенням районної ради від 15 квітня 2011 року № 192, та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 травня 2013 року № 286 « Про стан упровадження у загальноосвітніх навчальних закладах області інформаційно-комп’ютерних технологій навчання»:

 

          1. Відділу освіти Сарненської районної державної адміністрації (Макриця Л.І.):

1.1. Провести аналіз стану впровадження інформаційно – комунікаційних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах.

                                                                                                 До 15 липня 2013 року.

1.2. Забезпечити оволодіння педагогічними працівниками інформаційними комп’ютерними технологіями на початковому та достатньому рівнях у повному обсязі.

                    До 01 вересня 2013 року.
 

1.3. Активізувати роботу щодо поєднання традиційних методів навчання та сучасних інформаційно – комунікаційних технологій.

                                      Постійно.

1.4. Забезпечити всі загальноосвітні навчальні заклади І ступеня та філії загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ та І-ІІ ступенів комп’ютерною технікою з під єднанням до мережі Інтернет.    

                   До 01 вересня 2013 року.
     

2. Відділу освіти райдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати управління освіти і науки облдержадміністрації щороку до 10 грудня.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Сухарєву Т.Є.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                          А.Остапчук