Також дивіться новини на facebook.com

№ 244 від 10 липня 2013 року "Про організаційні заходи щодо розроблення документації із землеустрою щодо посвідчення правовстановлюючими документами права користування земельними ділянками державними і комунальними підприємствами, установами, органі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

 10 липня  2013 року                                                                                        №244

 
 
Про організаційні заходи щодо розроблення
документації із землеустрою щодо посвідчення
правовстановлюючими документами права
користування земельними ділянками державними і

комунальними підприємствами, установами, організаціями району

 
 

Відповідно до статей 2, 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», розпоряджень Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №802-р «Про здійснення протягом 2012 і 2013 років заходів, пов’язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на земельні ділянки, на яких розміщені дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади», від 25.11.2009 №1465-р «Про вдосконалення порядку управління лісовим господарством», витягу з протоколу №20 засідання Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 «Про стан передачі до сфери управління Держлісагентства державних лісогосподарських підприємств, що належать до сфери управління Мінагрополітики та Міноборони», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02.07.2013 №355 «Про стан розроблення документації із землеустрою щодо посвідчення правовстановлюючими документами права користування земельними ділянками державними і комунальними підприємствами, установами, організаціями області» :

 

         1. Управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації сприяти Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації у здійсненні організаційних заходів щодо передачі земель лісогосподарського призначення, які перебувають у користуванні сільськогосподарських підприємств, до сфери управління Держлісагентства.

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним органам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади району:

2.1.  у встановленому порядку посвідчити право постійного користування земельними ділянками, що ними використовуються;

2.2. забезпечити організацію робіт щодо оформлення права постійного користування земельними ділянками державними і комунальними підприємствами, установами, організаціями, що відповідно до вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів перебувають у їх підпорядкуванні.

3. Рекомендувати міській, селищним та сільським радам забезпечити організацію робіт щодо оформлення комунальними підприємствами, установами, організаціями права постійного користування земельними ділянками.

4. Управлінню Держземагентства у Сарненському районі Рівненської області надавати всебічну допомогу при оформленні права користування земельними ділянками державними та комунальними, підприємствами, установами та організаціями району.

5. Виконавцям про хід реалізації пунктів 1, 2, 3 розпорядження інформувати Управління Держземагентства у Сарненському районі Рівненської області до 15 грудня  2013 року.

6. Управлінню Держземагентства у Сарненському районі Рівненської області про хід реалізації розпорядження інформувати Головне управління Держземагентства у Рівненській області та Сарненську районну державну адміністрацію до 25 грудня 2013 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Наумович.    

 
 
          

Голова адміністрації                                                                                  А.Остапчук