Також дивіться новини на facebook.com

№ 385 від 13 листопада 2013 року "Про проведення ІХ районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

13 листопада 2013 року                                                                                № 385

 
 
Про проведення ІХ районної  
Спартакіади до Дня
місцевого самоврядування
 
 

           Відповідно до розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 18 листопада 2010 року № 578 «Про проведення районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування», зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції 23.11.2010 за № 20/193, розпорядження голови райдержадміністрації від 29.04.2013 № 144 «Про календарний план спортивно-масових заходів на травень-грудень 2013 року» та з метою залучення посадових осіб органів місцевого самоврядування, державних службовців до систематичних занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, виявлення сильнішої команди району:  

          1. Затвердити склад організаційного комітету з організації проведення ІХ районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування, згідно з додатком 1.

          2. Затвердити склад суддівської колегії з організації проведення ІХ районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування, згідно з додатком 2.

          3. Затвердити дату, час та місце проведення ІХ районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування, згідно з додатком 3.  

          4. Відділу у справах молоді і спорту Сарненської районної державної адміністрації (Михайлицький В.О.) провести оформлення накладних відповідно до чинного законодавства для здійснення витрат на проведення ІХ районної Спартакіади до Дня місцевого самоврядування.

           5. Відділу фінансово – господарського забезпечення апарату райдержадміністрації (Зубчинська О.П.) на підставі отриманих підтвердних документів провести оплату витрат.

           6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т. Сухареву.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                            А.Остапчук