Також дивіться новини на facebook.com

№ 442 від 20 грудня 2013 року "Про стан виконання в районні завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2013 році"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

20 грудня 2013 року                                                                               № 442

 
Про стан виконання в районні завдань,
визначених актами та дорученнями
Президента України, інших актів
законодавства у сфері державної
кадрової політики у 2013 році
 
 

На підставі статей 2, 25 Закону України «Про місцеві держані адміністрації», відповідно до Положення про роботу з кадрами в центральних і місцевих органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 вересня 1995 року № 747, з метою забезпечення виконання законів України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрі України, інших нормативно-правових актів у сфері державної кадрової політики, впровадження нових засад управління персоналом на державній службі:

 

1. Інформацію про стан виконанняв районні завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2013 році взяти до відома.

 

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сектору кадрової роботи апарату райдержадміністрації:

 

2.1. Продовжити роботу, спрямовану на практичне виконання законів України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, здійснення систематичного контролю за безумовним виконанням актів законодавства у цій сфері;

 

2.2. Виключити випадки призначення осіб на посади керівників без урахування встановлених актами законодавства освітньо-кваліфікаційних вимог та досвіду роботи кандидатів на зайняття посад;

2.3. Організувати якісний добір осіб, рекомендованих у 2014 році для вступу до Національної академії державного управління при Президентові України, її регіональних інститутів.

 

2.4. Вжити заходів щодо подання державними службовцями до 01 квітня 2014 року декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік відповідно до статті 13 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

 

2.5. Продовжити роботу щодо:

залучення максимальної кількості державних службовців до участі у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» у 2014 році;

підвищення дієвості кадрового резерву та його використання під час призначень на посади;

впровадження з 01 січня 2014 року нового Закону України «Про державну службу».

 

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 грудня 2012 року № 359 «Про стан виконання в районі завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики».

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.С.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                            А.Остапчук