Також дивіться новини на facebook.com

№ 467 від 25 грудня 2013 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
  25  грудня 2013 року                                                                         № 467
 

Про затвердження технічної

документації із землеустрою

щодо відновлення меж земельної

ділянки  в натурі (на місцевості)

 
 

Розглянувши клопотання  ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби України», технічну документацію із землеустрою щодо відновлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в м. Сарни по вул. Петровського, 4 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  статтею 123 Земельного кодексу України:

 

1.                     Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відновлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби України» для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в м. Сарни по вул. Петровського, 4 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

2.                     Надати ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби України»  право постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,3650 га, яка перебувала в користуванні ДЗ «Сарненська районна санітарно-епідеміологічна станція», з кадастровим номером 5625410100:01:004:0003,  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в м. Сарни по вул. Петровського, 4 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

3.                     ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби України»   посвідчити право постійного користування на земельну ділянку загальною площею 0,3650 га, для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в м. Сарни по вул. Петровського, 4 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області в порядку, визначеному законодавством.

4.                      Контроль за виконанням  розпорядження  покласти на заступника голови райдержадміністрації Наумович І.В.

 

Голова  адміністрації                                                                 А. Остапчук