Також дивіться новини на facebook.com

№ 37 від 05 лютого 2014 року "Про проведення районного конкурсу “Жінка 2013 року”"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

05 лютого 2014 року                                                                              № 37

 
Про проведення районного
конкурсу “Жінка 2013 року”
 
 

Керуючись ст.41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання Указу Президента України від 25.04.2001 № 283/2001 “Про підвищення соціального статусу жінок в Україні”, розпорядження голови райдержадміністрації від 04 січня 2011 року №1 «Про районний конкурс «Жінка року», яке зареєстроване в Сарненському районному управлінні юстиції           12 січня 2011 року за №2/197, з метою підвищення ролі жінок у суспільному і громадському житті держави, їх участі у державотворчих процесах, розкриття вмінь, талантів, професійних та творчих здібностей:

1. Відділам культури і туризму, у справах молоді і спорту райдержадміністрації провести 05 березня 2014 року районний конкурс “Жінка 2013 року”.

2. Відділу у справах молоді і спорту райдержадміністрації забезпечити розміщення у засобах масової інформації повідомлення про проведення районного конкурсу “Жінка 2013 року”. У повідомленні зазначити інформацію про те, що до участі у конкурсі допускаються жінки за поданням виконавчих комітетів міської, селищних та сільських рад, управлінь і відділів райдержадміністрації, засобів масової інформації, територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, судових органів, правоохоронних органів, прокуратури району, підприємств, установ та організацій різних форм власності. До подання додаються наступні матеріали: фотокартка, стисла біографія учасниці конкурсу, творчий життєвий опис учасниці конкурсу, перелік нагород, відзнак, особливих заслуг (за наявності).Подання та необхідні матеріали, відповідно оформлені, надсилаються до відділу у справах молоді і спорту райдержадміністрації до 25 лютого 2014 року.
 

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Сухареву.

 

Голова адміністрації                                                                      А.Остапчук