Також дивіться новини на facebook.com

№ 44 від 11 лютого 2014 року "Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

  

 11 лютого  2014 року                                                                                № 44

 

Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації

 
 
 

        Відповідно до Типового положення про структурний підрозділ з питань фінансів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2013 № 348 та пункту 4.1 частини 1 статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»       

      

         1. Затвердити Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації (далі – Положення) в новій редакції, що додається.

         2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

         3. З моменту державної реєстрації Положення, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 24.12.2012 № 508 «Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації».

         4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації .

        

 Голова адміністрації                                                                         А.Остапчук