Також дивіться новини на facebook.com

№ 154 від 21 травня 2014 року "Про забезпечення виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 06.05.2014 № 132 «Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших ві"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

21 травня 2014 року                                                                                   №  154

 
 
Про забезпечення  виконання розпорядження
голови райдержадміністрації від 06.05.2014
№ 132 «Про організацію та проведення в
районі призову громадян України на строкову
військову службу до Збройних сил України

та інших військових формувань у 2014 році»                                                       

 
Керуючись Указом Президента України від 01.05.2014 № 447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави», з метою належної організації проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань у 2014 році:
 
 1. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату, в ході проведення призову не залишати без уваги жодного факту ухилення призовників від призову на військову службу. Матеріали щодо призовників, які ухиляються від призову на військову службу, після прийняття відповідного рішення районною призовною комісією, направляти в правоохоронні органи для притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.
2. Начальнику Сарненського районного відділу УМВС України в Рівненській області постійно проводити розшук, затримання і доставку до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку.
3. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від підпорядкування і форм власності, на вимогу військового комісаріату сповіщати призовників і військовозобов'язаних, що працюють на підвідомчих підприємствах, про їх виклик до військового комісаріату, забезпечувати своєчасне прибуття їх за цим викликом. У семиденний строк повідомляти районний військовий комісаріат про прийняття на роботу (навчання) та звільнення з роботи (навчання) призовників і військовозобов'язаних.
4. Рекомендувати виконавчим комітетам органів місцевого самоврядування та органам, що здійснюють реєстрацію за місцем проживання (перебування) громадян:
4.1. Здійснювати реєстрацію за місцем проживання або місцем перебування чи зняття з реєстрації призовників і військовозобов'язаних лише в разі наявності в їх військово-облікових документах позначок військового комісаріату відповідно про зняття з військового обліку або про перебування на військовому обліку за місцем проживання, а також повідомляти про місце перебування призовників і військовозобов'язаних за запитом військового комісаріату;
4.2. Надавати районному військовому комісаріату допомогу у прийнятті допризовників на військовий облік, проведенні призову громадян на військову службу (збори), контролі за виконанням ними правил військового обліку та виявленні громадян із числа призовників і військовозобов'язаних, які порушують ці правила.
5. Головному лікарю Сарненської центральної районної лікарні та головному лікарю КЗ «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради під час проведення призову повідомляти у триденний строк районний військовий комісаріат про громадян призовного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні.
6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови   районної державної адміністрації  Р. Серпенінова.
 

Голова адміністрації                                                           С. Євтушок