Також дивіться новини на facebook.com

№ 179 від 05 червня 2014 року ""

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

05 червня 2014 року                                                                                    № 179

 

Про організацію проведення в районі громадського обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади

 
 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», доручення Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 18339/0/1-14, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21.05.2014 № 186 «Про організацію проведення в області громадського обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади», з метою проведення в Сарненському районі обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади:  

 

1. Утворити районний організаційний комітет із проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади (далі – районний організаційний комітет) у складі згідно з додатком 1.

 

2. Визначити відповідальним за організацію та проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади, а також здійснення комунікацій із засобами масової інформації та громадськістю першого заступника голови райдержадміністрації Яковчука Ярослава Володимировича.

 

3. Затвердити графік проведення районним організаційним комітетом заходів з обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади згідно з додатком 2.

 
 

4. Виконавцям забезпечити щомісяця до 22 числа наступного періоду, починаючи з червня 2014 року – до завершення обговорення, подання сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації інформації про стан підготовки та проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

 

5. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про стан підготовки та проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади подавати щомісяця до 25 числа наступного періоду, починаючи з червня 2014 року – до завершення обговорення, управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Яковчука Я. В.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                                   С.Євтушок
 
 
 
       Додаток 2
до розпорядження голови
       райдержадміністрації

       05.06.2014 № 179

 
Графік проведення районним організаційним комітетом
заходів із обговорення змін до Конституції України
щодо децентралізації державної влади

1. Організувати обговорення внесення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади:

у формі електронних консультацій з громадськістю за участю представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, науковців та громадських діячів;

шляхом проведення засідань консультативно-дорадчих органів, утворених при місцевих органів виконавчої влади, органах місцевого самоврядування.

 

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад, громадська рада при райдержадміністрації (за згодою).

 

                                                Червень – серпень 2014 року.

 

2. Провести навчально-методичні семінари та тренінги для працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчих комітетів місцевих рад стосовно змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

 

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад, громадська рада при райдержадміністрації (за згодою).

 

                                                Червень – серпень 2014 року.

 

3. Провести за участю керівників, представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування в трудових колективах підприємств, установ, організацій, населених пунктах району загальнообласний День інформування населення з обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, структурні підрозділи райдержадміністрації, територіальні органи міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, виконавчі комітети місцевих рад.

 
                                                27 серпня 2014 року.
 

4. Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи з обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади у рамках вивчення окремих навчальних предметів у навчальних закладах району.

 

Відділ освіти райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 

                                                Червень – серпень 2014 року.

 

5. Організувати проведення у бібліотечних закладах виставок науково-методичної літератури з питань децентралізації державної влади.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 

                                                Червень – серпень 2014 року.

 
 
 
Керівник апарату
райдержадміністрації                                                                              В.Стельмах