Також дивіться новини на facebook.com

№ 151 від 20 травня 2014 року "Про проведення V районного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Перлинки Полісся»"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 

 20 травня 2014 року                                                                                                       № 151

 
Про проведення V районного
фестивалю-конкурсу дитячої
творчості «Перлинки Полісся»
 
        

 

Керуючись ст. 13, 16, 22, 28 Закону України “Про місцеві державні адміністрації», з метою створення сприятливих умов для розвитку мистецького потенціалу України, пошуку, підтримки і стимулювання інтелектуального і творчого обдарування дітей, самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, виявлення, підтримки юних талантів Сарненщини.

1. Затвердити Положення про проведення V районного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Перлинки Полісся» (далі - Положення), що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 24.01.2012 № 21 «Про проведення IV районного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Перлинки Полісся», зареєстроване в Сарненському районному управлінні юстиції 31.01.2012 за № 1/221.

3. Розпорядження набирає чинності з дня державної реєстрації та оприлюднення.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Я. Яковчук.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                 С. Євтушок