Також дивіться новини на facebook.com

№ 265 від 12 серпня 2014 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно- енергетичних ресурсів бюджетними установами і організаціями району на 2014 рік"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

12 серпня 2014 року                                                                                265

 

Про ліміти споживання теплової

і електричної енергії, природного

газу, води та інших видів паливно-

енергетичних ресурсів бюджетними

установами і організаціями району

на 2014 рік
 

         На виконання статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 31.07.2014 № 350 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і організаціями області на 2014 рік» та з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії коштів:

1.                Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і організаціями району у розрізі місцевих рад, районних відділів, установ та організацій на 2014 рік згідно з додатками 1-5.

2.                Рекомендувати голові районної ради, міському, селищним, сільським головам та зобов’язати керівників районних відділів, мережа установ і організацій яких фінансується за рахунок коштів місцевих бюджетів:

2.1.     Розпорядженнями, рішеннями та наказами встановити помісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у розрізі бюджетних установ і організацій у межах лімітів, затверджених цим розпорядженням.

До 14 серпня 2014 року подати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам копії власних розпоряджень, рішень і наказів.

2.2.        Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та 100-відсотковим їх фінансуванням.

Притягати до відповідальності керівників підпорядкованих підприємств, установ і організацій за ухилення від повних і своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії, недотримання встановлених лімітів споживання, про що інформувати райдержадміністрацію за електронною адресою: sarn@icc.rv.ua щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

3.             Керівникам Сарненського УЕГГ, Сарненського РЕМ ВАТ «Ей і Ес Рівнеенерго», КП «Сарнитеплосервіс», ТзОВ «Енергозбереження-Рівне», Рівненської дистанції водопостачання Львівської залізниці, КП «Екосервіс» забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця інформувати райдержадміністрацію до 10 числа наступного періоду згідно з додатком 6 у розрізі окремих споживачів.

4.             Фінансовому управлінню райдержадміністрації щомісяця надавати інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ, організацій, що фінансуються з місцевих бюджетів району, на поточний рік та стану їх розрахунків за спожиті енергоносії (у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів) відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації до 10 числа місяця, наступного за звітним.

5.             Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та організацій – споживачів енергоносіїв.

 6. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 08.07.2013 № 240 “ Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і організаціями району на 2013 рік”, від 31.12.2013 № 472 “Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 08.07.2013 № 240”.

 7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Яковчука Я.В.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                               С.Євтушок