Також дивіться новини на facebook.com

№ 264 від 12 серпня 2014 року "Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій , підвищення "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

12 серпня  2014 року                                                                               № 264

 
Про стан виконання підприємствами, установами і
організаціями указів Президента України, постанов
Кабінету Міністрів України та відповідних
розпоряджень голів обласної та районної державних
адміністрацій , підвищення рівня виконавської
дисципліни в районі у першому півріччі 2014 року
 
 
 

         З метою забезпечення виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій сектором контролю апарату райдержадміністрації спільно з управліннями і відділами райдержадміністрації було перевірено стан виконання документів органів влади вищого рівня та відповідних розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації в районі.

         Аналіз показав, що в цілому проводиться комплекс заходів по виконанню указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій в районі.

 Станом на 01 липня 2014 року в райдержадміністрації на контролі перебувало 520 документів органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі 71 указ та 5 розпоряджень Президента України, 66 постанов та                28 розпоряджень  Кабінету Міністрів України, 238 розпоряджень та 112 доручень голови обласної державної адміністрації. Також на контролі перебуває 524 розпорядження та 114 доручень голови райдержадміністрації.

 Всього за перше півріччя   2014 року поставлено на контроль 65 розпоряджень та 13 доручень голови райдержадміністрації.

 

Щомісяця на засіданнях колегії райдержадміністрації заслуховуються звіти заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь і відділів райдержадміністрації про стан виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій в районі.

З метою забезпечення виконання указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій:

 1. Першому заступнику голови, заступнику голови, керівнику апарату, начальникам управлінь і відділів райдержадміністрації, керівникам територіальних  управлінь і відділів центральних органів виконавчої влади, рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

1.1. забезпечити повне виконання завдань, поставлених в указах   Президента України, постановах Кабінету Міністрів України, законах України, розпорядженнях та дорученнях голів обласної   та районної державних адміністрацій;

1.2. взяти під особистий контроль якісне та повне виконання у визначені терміни указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

2.1. спільно з службою у справах дітей, відділом молоді та спорту райдержадміністрації, районним центром сім’ї, дітей та молоді забезпечити дотримання вимог чинного законодавства в питаннях забезпечення соціально-правового захисту дітей, профілактики правопорушень та злочинів серед дітей на підвідомчій території;

         2.2. забезпечити участь представників громади в районних спортивних та молодіжних заходах;

2.3.  забезпечити   виконання    та    інформування   райдержадміністрації        у встановлені терміни про стан виконання на території ради указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій;

2.4. внести на розгляд засідань виконавчих комітетів у жовтні 2014 року питання стану виконання документів органів влади вищого рівня, власних рішень та підвищення виконавської дисципліни на території ради.

3. Рекомендувати виконкомам  Кузьмівської, Костянтинівської, Карасинської сільських,  Клесівської селищної та Сарненської міської  рад вжити заходи по забезпеченню збільшення надходжень коштів від надання платних послуг закладами культури, що функціонують на підвідомчій території.

4. Рекомендувати виконкому Сарненської міської ради забезпечити невідкладне виконання доручення голови облдержадміністрації від
12.07.2010 №234/01-60/10 та розпорядження голови облдержадміністрації від 27.06.2014 №271 щодо прийняття в комунальну власність рад відомчого житлового фонду.

5. Керівнику Районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення активізувати роботу з питань  легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та згідно затверджених графіків здійснювати спеціальні перевірки.

6.      Робочій групі з питань викупу або примусового відчуження земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних або юридичних осіб для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності, пов’язаних з будівництвом ПЛ 750 кВ Рівненська АЕС – Київська на території Сарненського району Рівненської області (Серпенінов Р.П.) прискорити виконання завдань, визначених розпорядженням голови облдержадміністрації від 09.04.2013 №183.

7.      Сарненському сектору державної служби з надзвичайних ситуацій України в Рівненській області спільно з міським, селищними та сільськими головами вжити додаткових заходів щодо виконання завдань визначених в листі райдержадміністрації №01/16/25-1330/14 від 07.07.2012 з питань пожежної безпеки об’єктів з постійним або тимчасовим перебуванням дітей та розпорядження голови райдержадміністрації від 10.09.2012 №331 «Про районну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки               на 2012-2015 роки».

8.      Звернути увагу сільських голів: Чудельського – Жука В.Т., Коростського – Климця О.З., Великовербченського – Кузьмич В.М., Ремчицького – Доліда Л.В., Карпилівського – Карпець Г.С. на низький рівень виконавської дисципліни щодо інформування райдержадміністрації про стан виконання документів центральних і місцевих органів влади.

         Рекомендувати сільським головам вивчити це питання та винних притягнути до дисциплінарної відповідальності.

9. Виконавцям про  стан  виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 20 жовтня 2014 року.

10. Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 
 
       Голова адміністрації                                                            С.Євтушок