Також дивіться новини на facebook.com

№ 223 від 18 липня 2014 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води апаратом районної державної адміністрації, її структурними підрозділами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по КПКВ 7871010 «Здійс"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

   18 липня 2014 року                                                                                              № 223

 

Про ліміти споживання теплової

і електричної енергії, природного

газу, води апаратом районної державної адміністрації,

її структурними підрозділами, що фінансуються

за рахунок коштів державного бюджету

по КПКВ 7871010 «Здійснення виконавчої

влади у Рівненській області», на 2014 рік

 
 

       На виконання статті 51 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови  Рівненської  обласної   державної  адміністрації від 09 липня 2014 року  

№ 292 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів установами і організаціями області, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по КПКВ 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області», на 2014 рік», з метою оптимізації енергозбереження у бюджетній сфері району, а також економії бюджетних коштів:

 

       1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води на 2014 рік апаратом районної державної адміністрації та її структурними підрозділами згідно з додатками 1-4.

       2. Керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету:

       2.1. Наказами встановити щомісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у межах лімітів, визначених пунктом 1 цього розпорядження.

       До 20 липня 2014 року виконавцям подати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам копії відповідних наказів.            

       2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та 100-відсотковим їх фінансуванням.

      Про дотримання встановлених лімітів споживання інформувати відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 5.

      3. Рекомендувати керівникам Сарненської дільниці ПАТ « Рівнеобленерго», КП «Сарнитеплосервіс», Рівненської дистанції водопостачання Львівської залізниці, КП «Екосервіс» забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця до 10 числа наступного періоду інформувати райдержадміністрацію за формою згідно з додатком 5 у розрізі окремих споживачів.

     4. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації щомісяця до 10 числа наступного періоду подавати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ і організацій району, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по КПКВ 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області», зазначених у додатках.

      5. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та організацій – споживачів енергоносіїв.

      6. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації:

      6.1. До 20 липня 2014 року подати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації копію даного розпорядження.

     6.2. Про дотримання встановлених лімітів споживання інформувати департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації щомісяця до 15 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 5.

      7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Серпенінова Р.П.

 
 

Голова адміністрації                                                                       С. Євтушок