Також дивіться новини на facebook.com

№ 304 від 10 вересня 2014 року "Про встановлення графіка чергувань працівників відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації у вихідні дні в передвиборчий період "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 10 вересня 2014 року                                                                          № 304
 

Про встановлення графіка чергувань

працівників відділу ведення Державного
реєстру виборців апарату райдержадміністрації
у вихідні дні в передвиборчий період
 

Відповідно до листа Центральної виборчої комісії від 29.08.2014         №21-28-3393, листа Рівненської обласної державної адміністрації від 08.09.2014 №4789/0/01-48/14 та з метою забезпечення своєчасного виконання відділом ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації завдань щодо складання та уточнення списків виборців, виготовлення іменних запрошень для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, їх передачі відповідним дільничним виборчим комісіям, керуючись пунктом 5.2. Правил внутрішнього трудового розпорядку працівників Сарненської районної державної адміністрації, затверджених загальними зборами трудового колективу Сарненської районної державної адміністрації (протокол від 22 березня 2013 року №3), статтями     71, 72 Кодексу законів про працю України, статтею 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», за погодженням з профспілковим комітетом:

 

 1. Встановити графік чергувань працівників відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації у вихідні дні в період з 04 по     26 жовтня 2014 року згідно з додатком.

 

2. Компенсувати працівникам відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації роботу у вихідні дні, за згодою сторін, наданням інших днів відпочинку або у грошовій формі у подвійному розмірі.

 

3.     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 
 
Голова адміністрації                                                                     С.Євтушок