Також дивіться новини на facebook.com

№ 305 від 10 вересня 2014 року "Про стан виконання заходів з підготовки та відзначення 200 – річчя від дня народження Т.Г. Шевченка"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 

10 вересня 2014 року                                                                                                      № 305

 
Про стан виконання заходів з

підготовки та відзначення 200 – річчя

від дня народження Т.Г. Шевченка

 
 

         На виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 28.08.2014 № 389 «Про стан виконання заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка», з метою посилення контролю та виконання у 2014 році заходів з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка:

 

1.Виконавчим комітетам місцевих рад, відділу освіти райдержадміністрації, відділу культури і туризму райдержадміністрації в рамках роботи сільських, селищних культурно-дозвіллєвих комплексів:

 

у межах наданих повноважень продовжити здійснення заходів, приурочених 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка та Року Тараса Шевченка в Україні;

 

сприяти громадським та благодійним організаціям у їх діяльності щодо вшанування пам’яті та популяризації Тараса Шевченка;

 

для належного тематичного оформлення засобів соціальної реклами організувати розміщення поряд з логотипом з відзначення 200 – річчя від дня народження Т.Г Шевченка інформацію про те, що 2014 рік – Рік Тараса Шевченка в Україні;

 

передбачити кошти для реалізації заходів у межах наявних фінансових ресурсів;

 

забезпечити широке висвітлення на офіційних веб – сайтах райдержадміністрації, у засобах масової інформації заходів, приурочених               200 – річчю від дня народження Т.Г. Шевченка та Року Тараса Шевченка в Україні.

 

2. Виконавцям про проведену роботу інформувати відділ культури і туризму райдержадміністрації до 25 вересня, 25 грудня 2014 року.

 

3. Відділу культури і туризму райдержадміністрації про проведену роботу інформувати управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації щокварталу до 1 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Я. Яковчука.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                     С. Євтушок