Також дивіться новини на facebook.com

№ 256 від 12 серпня 2014 року "Про план районних заходів з підготовки та відзначення 23-ї річниці незалежності України"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

12 серпня 2014 року                                                                         № 256

 
 

Про план районних заходів з підготовки та відзначення 23-ї річниці незалежності України

 
 

На виконання Указу Президента України від 21 липня 2014 року               № 608/2014 «Про відзначення 23-ї річниці незалежності України», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07.08.2014 №360, з метою належного відзначення у 2014 році 23-ї річниці незалежності України, сприяння консолідації українського суспільства  навколо ідей державності та соборності України, утвердження у громадян почуття патріотизму і поваги до своєї держави:

 

1. Затвердити план районних заходів з підготовки та відзначення 23-ї річниці незалежності України (далі – план заходів) згідно з додатком.

2. Виконавцям інформувати сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації про хід виконання заходів до 25 серпня 2014 року.

3. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про відзначення в районі 23-ї річниці незалежності України подати обласній державній адміністрації до 26 серпня 2014 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації В. М. Стельмаха.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                  С. Євтушок

 
       Додаток
до розпорядження голови
       райдержадміністрації

       12.08.2014 № 256

 
 
 
План районних заходів

з підготовки та відзначення 23-ї річниці незалежності України

1. Вжити додаткових заходів щодо забезпечення благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за свободу і незалежність України.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального      господарства райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 Упродовж серпня 2014 року

 

2. Організувати церемонію урочистого підняття Державного Прапора України в районному центрі та інших населених пунктах району.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 23 серпня 2014 року

 

3. Провести в районному центрі, інших населених пунктах району урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад 

                                                 23 серпня 2014 року

 

4. Організувати в районному центрі, інших населених пунктах району проведення за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості урочистості та інші заходи з нагоди 23-ї річниці незалежності України.

Виконавчі комітети місцевих рад

                                                 22 – 24 серпня 2014 року
                                                                     
 

5. Організувати покладання квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, місць поховань громадян, які загинули, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 22 – 24 серпня 2014 року
 

6. Провести в населених пунктах району тематичні конференції, засідання за круглим столом, заходи патріотичного змісту, присвячені 23-й річниці незалежності України.

Виконавчі комітети місцевих рад

                                                Упродовж серпня 2014 року

 

7. Забезпечити організацію та проведення у закладах культури, військових частинах, закладах для дітей та молоді району тематичних інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою Українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, а також заходів з виховання у громадян патріотизму, поваги до державних символів України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, сектор оборонної, мобілізаційної та режимно – секретної роботи апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 Упродовж серпня 2014 року
 

8. Рекомендувати органам місцевого самоврядування:

1.1. внести на розгляд місцевих рад питання про найменування (перемейнування) вулиць, площ, скверів імені Героїв Майдану;

2.1. висадити алеї, парки, скверів пам’ять про загиблих Героїв Майдану.

                                                Виконавчі комітети місцевих рад

                                                Упродовж 2014 року

 

9. Забезпечити проведення у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку району тематичних заходів, круглих столів, бесід, конкурсів дитячих малюнків.

Відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 Упродовж серпня 2014 року

 

10. Провести в населених пунктах району заходи патріотичного змісту, культурно-мистецькі акції, спортивні змагання, присвячені 23-й річниці незалежності України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 Упродовж серпня 2014 року

 

11. Провести заходи із гідного вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та осіб, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, передбачивши встановлення їм пам’ятних знаків, меморіальних дощок, присвоєння їх імен юридичним особам та об’єктам права власності.

Виконавчі комітети місцевих рад

Упродовж 2014 року
 

12. Організувати в населених пунктах тематичні виставки фото- та архівних документів, присвячені історії українського державотворення та питанням сучасного розвитку держави.

Архівний відділ райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад

                                                 Упродовж серпня 2014 року

 

13. Забезпечити в установленому порядку фінансування видатків на організацію та проведення заходів з нагоди 23-ї річниці незалежності України.

                                                       Фінансове управління райдержадміністрації,

виконавчі комітети місцевих рад

Серпень 2014 року
 

14. Ужити додаткових заходів щодо надання державної підтримки сім’ям громадян, що втратили здоров’я, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Управлінняпраці та соціального захисту населення райдержадміністрації,

відділ охорони здоров’ярайдержадміністрації,

виконавчі комітети місцевих рад

                                                Упродовж серпня 2014 року

 

15. Сприяти громадським об’єднанням, окремим громадянам у проведенні пошукової та меморіальної діяльності.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, архівний відділ райдержадміністрації

виконавчі комітети місцевих рад

                                                Упродовж серпня 2014 року

 

16. Забезпечити висвітлення заходів з підготовки та відзначення 23-ї річниці незалежності України; проведення тематичних радіопередач, виступів громадських діячів, керівників органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, редакція газети «Сарненські новини», ТРК «Полісся»   

                                                Упродовж 2014 року

 
 
Керівник апарату

райдержадміністрації                                                                             В.Стельмах