Також дивіться новини на facebook.com

№ 284 від 29 серпня 2014 року "Про створення рухомих пунктів продовольчого, речового, забезпечення та рухомого пункту харчування в Сарненському районі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
 
29 серпня 2014 року                                                                                    № 284     
 

Про створення рухомих пунктів продовольчого, речового, забезпечення та рухомого пункту харчування в Сарненському районі

 
 

          Відповідно до статей 17, 18 Закону України від 21.10.1993 № 3543-ХII "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", керуючись статтею 27 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", на виконання листа Рівненської обласної державної адміністрації від 25.07.14 №3964/0/01-22-14, з метою забезпечення виконання завдань і заходів в особливий період:

 

1.       Голові Сарненської райспоживспілки Краську В.Г. у термін до 30 вересня 2014 року створити на базі кооперативного підприємства комбінату громадського харчування «Сарненської райспоживспілки» (директор Біжик Б.С.):

1.1.         Рухомий пункт продовольчого забезпечення. Відповідним наказом призначити необхідний особовий склад. Забезпечити рухомий пункт необхідною технікою та майном відповідно до потреби в особливий період;

1.2.         Рухомий пункт харчування. Відповідним наказом призначити необхідний особовий склад. Забезпечити рухомий пункт необхідною технікою та майном відповідно до потреби в особливий період.

2.       Директору підприємства ТзОВ «Олеся» Рудевич Є.А. у термін до 30 вересня 2014 року створити на базі підприємства ТзОВ «Олеся» рухомий пункт речового забезпечення. Відповідним наказом призначити необхідний особовий склад. Забезпечити рухомий пункт необхідною технікою та майном відповідно до потреби в особливий період.

 

3.       Начальниками пунктів у термін до 30 вересня 2014 року призначити керівників підприємств, установ та організацій, на базі яких вони створюються.

4.       Відповідальними за підбір особового складу пункту, розробку і уточнення документів, матеріальне обладнання та постійну готовність до роботи у термін до 30 вересня 2014 року призначити керівників підприємств, установ та організацій, на базі яких вони створюються.

5.       Відділу з питань економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації надати методичну допомогу керівникам підприємств, установ та організацій у розробленні необхідних документів, та створені матеріально-технічної бази рухомих пунктів.

6.       Керівникам підприємств, установ та організацій, на базі яких створюються рухомі пункти, забезпечити виконання покладених на них завдань.

7.       Керівникам підприємств, установ та організацій про виконання розпорядження інформувати до 31 жовтня 2014 року райдержадміністрацію.

 

          9. Контроль   за  виконанням    розпорядження   покласти  на першого заступника голови райдержадміністрації Яковчука Я.В.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                   С.Євтушок