Також дивіться новини на facebook.com

№ 246 від 31 липня 2014 року "Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 08.01.2014 №2 “ Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 01 червня 2011 року №263 “Про забезпечення дост"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

31 липня 2014 року                                                                      № 246

 

Про внесення змін до розпорядження

голови районної державної адміністрації

від 08.01.2014 №2 “ Про внесення змін до

розпорядження голови районної державної

 адміністрації від 01 червня 2011 року №263
“Про забезпечення доступу до публічної
 інформації в райдержадміністрації”
 

З метою забезпечення виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації”, реалізації конституційного права особи вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію, що знаходиться у володінні Сарненської районної державної адміністрації та у зв’язку з кадровими змінами в райдержадміністрації:

1. Вивести із складу посадових осіб, які організовують доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сарненської райдержадміністрації Погуляєву Яну Юріївну.

2. Ввести до складу посадових осіб, які організовують доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сарненської райдержадміністрації Савчук Руслану Віталіївну - завідувача юридичного сектора апарату райдержадміністрації, як посадову особу, що відповідає за надання консультацій структурним підрозділам під час підготовки проектів відповідей на запити, що надходять до Сарненської райдержадміністрації, правової допомоги в ідентифікації документа як запиту, що підпадає під дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», роз’яснює порядок застосування законодавства України про доступ до публічної інформації.

3. Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату адміністрації Стельмаха В.М.

 
 

Голова адміністрації                                                                С.Євтушок