Також дивіться новини на facebook.com

№ 465 від 31 грудня 2014 року "Про стан виконання районною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2014 році"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

 31 грудня 2014 року                                                                                  № 465

 
 
Про стан виконання районною державною
адміністрацією завдань, визначених актами
та дорученнями Президента України, інших
актів законодавства у сфері державної кадрової
політики у 2014 році
 
 
 

На підставі статей 2, 25 Закону України «Про місцеві держані адміністрації», відповідно до Положення про роботу з кадрами в центральних і місцевих органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 вересня 1995 року № 747, з метою забезпечення виконання законів України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрі України, інших нормативно-правових актів у сфері державної кадрової політики:

 

1. Інформацію про стан виконаннярайонною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2014 році взяти до відома.

 

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сектору кадрової роботи апарату райдержадміністрації:

 

2.1. Продовжити роботу, спрямовану на практичне виконання законів України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, здійснення систематичного контролю за безумовним виконанням актів законодавства у цій сфері.

 

2.2. Організувати якісний добір осіб, рекомендованих у 2015 році для вступу до Національної академії державного управління при Президентові України, її регіональних інститутів.

 
 

2.3. Продовжити роботу щодо:

залучення максимальної кількості державних службовців до участі у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» у 2015 році;

підвищення дієвості кадрового резерву та його використання під час призначень на посади.

 

3. Рекомендувати державним службовцям райдержадміністрації забезпечити безперервний процес підвищення рівня професійної кваліфікації шляхом самоосвіти, вивчення чинного законодавства, впровадження в практику роботи системи внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту.

 

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 17 грудня 2013 року № 442 «Про стан виконання в районі завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2013 році».

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.С.

 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                            Я.Яковчук