Також дивіться новини на facebook.com

№ 447 від 18 грудня 2014 року "Про затвердження складу робочої групи при голові Сарненської райдержадміністрації з питань організації надання гуманітарної та благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції та координації роботи штабу громадськ"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

18 грудня 2014 року                                                                                    № 447

                                                  

Про затвердження складу робочої групи при голові Сарненської райдержадміністрації з питань організації надання гуманітарної та благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції та координації роботи штабу громадської оборони

 

Відповідно до статті 6, підпункту 9 статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 04.09.2014 № 411 «Про утворення робочої групи при голові Рівненської обласної державної адміністрації з питань організації надання гуманітарної та благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції», з метою організації роботи волонтерських благодійних організацій, окремих громадян щодо надання благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції :

1. Затвердити склад робочої групи при голові райдержадміністрації з питань організації надання гуманітарної та благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції та координації роботи штабу громадської оборони (далі – робоча група) згідно з додатком.

2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 03.10.2014 № 347 «Про утворення робочої групи при голові Сарненської райдержадміністрації з питань організації надання гуманітарної та благодійної допомоги учасникам антитерористичної операції».

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                                   Я. Яковчук