Також дивіться новини на facebook.com

№ 37 від 29 січня 2015 року "Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в Сарненському районі в 2014 році"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

29 січня 2015 року                                                                                           №37

Про стан фінансово-бюджетної

дисципліни в Сарненському
районі в 2014 році  
 

     Працівниками Сарненської міжрайонної державної фінансової інспекції протягом січня - грудня 2014 року проведені ревізії на 6-ти об'єктах Сарненського району, де встановлено порушень на суму 171,00 тис. грн. Сума усунених порушень протягом 2014 року становить 117,22 тис. гривень.

     Зокрема, проведеною ревізією в Сарненській районній державній лікарні ветеринарної медицини, встановлено фінансових порушень на загальну суму 46,64 тис. грн., в тому числі порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 37,15 тис. грн. Забезпечено їх усунення на загальну суму 19,43 тис. грн.

      Проведеною ревізією фінансово – господарської діяльності у відокремленому підрозділі «Сарненська дистанція колії» ДТГО «Львівська залізниця» встановлено порушень на загальну суму 52,93 тис.грн., в тому числі порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 36,31 тис.грн. Забезпечено їх усунення на загальну суму 21,34 тис.грн.

      Проведеною ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального закладу «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка»  Рівненської обласної ради        встановлено фінансових порушень на загальну суму 21,25 тис. грн., в т.ч. порушень, що призвели до втрат на суму 20,20 тис. грн. Забезпечено їх усунення повністю.

        Проведено ревізію використання бюджетних коштів, виділених окружній виборчий комісії територіального виборчого округу  № 158 для проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року і встановлено порушення, що призвели до втрат на суму 12,67 тис. гривень.  В ході ревізії всі порушення усунуті. 

        Проведено ревізію використання бюджетних коштів, виділених окружній виборчій комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 156 для проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року і     встановлено порушення, що призвели до втрат на суму 16,40 тис. гривень.  В ході ревізії порушення усунуті.

 

          Відповідно до статей 2, 16, 28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою посилення фінансово-бюджетної дисципліни, контролю за використанням державних фінансових і матеріальних ресурсів:

  

   1. Інформацію в. о. начальника Сарненської міжрайонної державної фінансової інспекції Палій К.П. «Про стан фінансово – бюджетної дисципліни в Сарненському районі у 2014 році» взяти до відома.

    2. Сарненській районній державній лікарні ветеринарної медицини та ВП «Сарненська дистанція колії» ДТГО «Львівська залізниця» забезпечити повне відшкодування збитків, виявлених в ході ревізії Сарненською міжрайонною фінансовою інспекцією , що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

   3. Взяти до відома що виявлені порушення в КЗ «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка Рівненської обласної ради; в окружній виборчій комісії територіального виборчого округу №158 для позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року; в окружній виборчій комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №156 для проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року усунуті.

   4. Головним розпорядникам коштів районного бюджету та рекомендувати сільським, селищним , міському головам:

    4.1. у межах наданих повноважень забезпечити здійснення контролю за дотриманням фінансово-бюджетної дисципліни підприємствами, установами та організаціями, повнотою та своєчасністю надходження доходів до бюджетів усіх рівнів, підприємств,установ, організацій;

    4.2. при здійсненні фінансово-господарської діяльності забезпечити дотримання вимог бюджетного законодавства , законодавства про закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти та іншого законодавства з фінансових питань;

     4.3. забезпечити економне та раціональне використання фінансових та матеріальних ресурсів;

     4.4. за фактами порушень фінансово-бюджетної дисципліни, виявлених контролюючими органами, винних посадових осіб притягати до дисциплінарної та матеріальної відповідальності згідно із законодавством.

   5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 
 
 
 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                            Я.Яковчук