Також дивіться новини на facebook.com

Перелік відомостей, які містять службову інформацію

1. Інформація, яка міститься у внутрівідомчій службовій кореспонденції, доповідні записки, рекомендації, які пов’язані з розробкою напрямку діяльності служби у справах дітей райдержадміністрації або здійсненням контрольних функцій, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень;

2.Окремі документи служби у справах дітей облдержадміністрації: накази, документи, які підготовлені на виконання законодавчих та інших нормативно-правових актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших центральних органів державної влади, Рівненської обласної державної адміністрації з грифом "Для службового користування".

3. Персональні дані, крім знеособлених персональних даних, - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

 
Примітка:

Виконавцю надається право, у разі необхідності, надавати гриф "Для службового користування" і іншим відомостям, що не увійшли в цей перелік, виключно в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров’я населення, для захисту репутації або прав інших людей; для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя; розголошення інформації може завдати істотної шкоди цим інтересам; шкода від оприлюднення такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні.

 

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Обычная таблица";
mso-style-parent:"";
font-size:10.0pt;"Times New Roman","serif";}