Також дивіться новини на facebook.com

№ 199 від 19 травня 2015 року "Про громадську приймальню з надання безоплатної первинної правової допомоги в Сарненській районній державній адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

19 травня 2015 року                                                                               № 199

 

Про громадську приймальню

з надання безоплатної первинної

правової допомоги в Сарненській

районній державній адміністрації

 
 
 

         Відповідно до статей 2, 13, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 7-11 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», наказу Міністерства юстиції України від 21 вересня 2011 року №3047/5 «Про затвердження Порядку роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 вересня 2011 року за №1114/19852, з метою реалізації конституційного права громадян на правову допомогу, унормування порядку надання безоплатної первинної правової допомоги в Сарненській районній державній адміністрації:

 

1. Утворити в Сарненській райдержадміністрації громадську приймальню з надання безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції райдержадміністрації ( далі – громадська приймальня).

2. Повноваження керівника громадської приймальні покласти на керівника апарату райдержадміністрації, заступника керівника громадської приймальні – на завідувача юридичного сектору  апарату райдержадміністрації.

3. Затвердити графік роботи громадської приймальні згідно з додатком.
4. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації:

1) визначити відповідальних осіб, які залучатимуться до роботи у громадській приймальні для розгляду питань, що належать до компетенції відповідного структурного підрозділу райдержадміністрації;

2) надати завідувачу юридичного сектору  апарату райдержадміністрації  перелік відповідальних осіб, а також їх контактні номери телефонів.

5. Завідувачу юридичного сектору апарату райдержадміністрації організовувати проведення особистого прийому громадян, які потребують безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції райдержадміністрації.

6. Завідувачу юридичного сектору апарату райдержадміністрації забезпечити реєстрацію та облік звернень, що надходять до райдержадміністрації з питань отримання безоплатної первинної правової допомоги.

7. Спеціалісту з інформаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення загального відділу апарату райдержадміністрації, відділу фінансового-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації забезпечити необхідні умови для організації особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги.

8. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадкістю апарату райдержадміністрації забезпечити оприлюднення графіка роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції райдержадміністрації, в місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

9. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 03 квітня 2006 року №168 «Про громадську приймальню Сарненської районної державної адміністрації».

10.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Виконуючий обов’язки голови адміністрації                                Я.Яковчук

 

 

 
 
 
Додаток до розпорядження
райдержадміністрації
19 травня 2015 року №199
 
 
 
 
ГРАФІК

роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції райдержадміністрації

 
 
Дні та години прийому
Особи, які здійснюють прийом
Місце проведення прийому
Телефони для довідок

Вівторок з 10.00-12.00

Спеціалісти юридичного сектору апарату райдержадміністрації, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації

м.Сарни,
вул. Демократична,51

каб.юридичний сектор райдержадміністрації

3-46-38

П’ятниця з 10.00-12.00

Спеціалісти юридичного сектору апарату райдержадміністрації, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації

м.Сарни,
вул. Демократична,51

каб.юридичний сектор райдержадміністрації

3-46-38
 
 
 
 
 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                   В.Стельмах