Також дивіться новини на facebook.com

№ 253 від 13 липня 2015 року "Про стан виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у першому півріччі 2015 року Сарненською райдержадміністрацією"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
13 липня  2015 року                                                                                № 253
 
 
Про стан виконання завдань, визначених актами
та дорученнями Президента України, інших
актів законодавства у сфері державної кадрової
політики у першому півріччі 2015 року
Сарненською райдержадміністрацією
 
 

На підставі статей 2, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до Положення про роботу з кадрами в центральних і місцевих органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 вересня 1995 року № 747, з метою забезпечення виконання законів України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрі України, інших нормативно-правових актів у сфері державної кадрової політики:

1. Інформацію про стан виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у першому півріччі 2015 року Сарненською райдержадміністрацією взяти до відома.

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сектору кадрової роботи апарату райдержадміністрації:

2.1. Продовжити роботу, спрямовану на практичне виконання законів України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, здійснення систематичного контролю за безумовним виконанням актів законодавства у цій сфері.

2.2.Не допускати випадків порушення вимог Порядку ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 1998 року № 731.

2.3. При заповненні особових карток державних службовців форми         П-2ДС забезпечити дотримання Інструкції, затвердженої наказом Мінстату від 26.12.1995 № 343, зареєстрованого в Мін’юсті 28.12.19995 за № 484/1020.

2.4. Активізувати роботу,  щодо залучення державних службовців до участі в щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець».

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 31 грудня 2014 року № 465 «Про стан виконаннярайонною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2014 році».

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                               Я.Яковчук