Також дивіться новини на facebook.com

№ 285 від 12 серпня 2015 року "Про план районних заходів з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
12 серпня 2015 року                                                                                    № 285
 
 

Про план районних заходів з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України

 
 

На виконання Указу Президента України від 24 червня 2015 року             № 360/2015 «Про відзначення 24-ї річниці незалежності України», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28 липня 2015 року № 394 та з метою гідного відзначення у 2015 році 24-ї річниці проголошення незалежності України, консолідації українського суспільства навколо ідеї захисту та зміцнення державності, гідного вшанування подвигу борців за свободу та незалежність України, а також громадян, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією, утвердження у громадян почуття патріотизму та гордості за свою Вітчизну, засновану, зокрема, на державницьких традиціях Київської Русі, Української козацької держави (Гетьманщини), Української Народної Республіки:

 

1. Затвердити план районних заходів з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України (далі – план заходів) згідно з додатком.

 

2. Виконавцям інформувати сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації про хід виконання плану заходів до 25 серпня 2015 року.

 

3. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання плану заходів подати управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 25 серпня 2015 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                                    Я.Яковчук

                                    
 
 
       Додаток

до розпорядження голови

      райдержадміністрації
       12.08.2015 № 285
 
 
План районних заходів

з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України

1. Вжити додаткових заходів щодо забезпечення благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за свободу і незалежність України у ХХ столітті, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального      господарства райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Упродовж серпня 2015 року.

 

2. Організувати церемонію урочистого підняття Державного Прапора України в районному центрі.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчий комітет Сарненської міської ради.

23 серпня 2015 року.

 

3. Провести в районному центрі, населених пунктах району просвітницькі, культурно-мистецькі, тематичні заходи, присвячені державним символам України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

23 серпня 2015 року.

 

4. Організувати в районному центрі, населених пунктах району проведення за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, науковців, творчої інтелігенції, духовенства урочистостей та інших заходів з нагоди 24-ї річниці незалежності України.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

21 – 24 серпня 2015 року.

                                                                     

5. Організувати покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

21 – 24 серпня 2015 року.

 

6. Забезпечити організацію та проведення у закладах культури, військових частинах, закладах для дітей та молоді району тематичних інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою Українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, а також заходів з виховання у громадян патріотизму, поваги до державних символів України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, сектор оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Упродовж серпня 2015 року.

 

7. Забезпечити проведення у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку району тематичних заходів, круглих столів, бесід, конкурсів дитячих малюнків.

Відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації.

Упродовж серпня 2015 року

 

8. Провести в населених пунктах району заходи патріотичного змісту, культурно-мистецькі акції, спортивні змагання, присвячені 24-ій річниці незалежності України.

 
 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.                                                Упродовж серпня 2015 року.

 

9. Організувати в населених пунктах тематичні виставки фото- та архівних документів, присвячені історії українського державотворення та питанням сучасного розвитку держави.

Архівний відділ райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.                                               Упродовж серпня 2015 року.

 

10. Забезпечити в установленому порядку фінансування видатків на організацію та проведення заходів з нагоди 24-ї річниці незалежності України.

                                                       Фінансове управління райдержадміністрації,

виконавчі комітети місцевих рад.

Упродовж серпня 2015 року.

 

11. Ужити додаткових заходів щодо надання державної підтримки борцям за незалежність України у ХХ столітті, родинам загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, а також особам, які стали інвалідами внаслідок участі у Революції Гідності, антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації,
відділ охорони здоров’ярайдержадміністрації,

виконавчі комітети місцевих рад.

Упродовж серпня 2015 року.

 

12. Сприяти громадським об’єднанням у проведенні заходів патріотичного змісту, в тому числі культурно-мистецьких, спортивних, молодіжних акцій.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Упродовж серпня 2015 року.

 

13. Ужити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку та безпеки громадян під час проведення масових заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України.

Сарненський РВ УМВС України в Рівненській області.

21 – 24 серпня 2015 року.

 

14. Забезпечити висвітлення заходів з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України, організувати трансляції тематичних радіопрограм, присвячених історії українського державотворення, подіям в Україні під час Революції Гідності, подвигу учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях у боротьбі із зовнішньою агресією.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, редакція газети «Сарненські новини», ТРК «Полісся».    Упродовж 2015 року.

 
 
 
Виконуюча обов’язки
керівника апарату райдержадміністрації                                                          А.Ностер