Також дивіться новини на facebook.com

№ 299 від 21 серпня 2015 року "Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань восени 2015 року "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

21 серпня 2015 року                                                                                               № 299

                     
                                                                                                                                           
Про організацію та проведення
в районі призову громадян
України на строкову військову службу
до Збройних Сил України та інших
військових формувань восени 2015 року                               
 
 

        На виконання Указу Президента України від 17 лютого 2015 року № 88/2015 “Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році”:

          1. Провести жовтні – листопаді 2015 року призов і відправлення на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Затвердити основний та резервний склад районної призовної
комісії, згідно додатку 1.

         3. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату спільно з міським, селищними, сільськими головами, організувати і провести призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, громадян України чоловічої статі, які підлягають призову восени 2015 року.

         4. Відділам культури та туризму райдержадміністрації, у справах молоді та спорту райдержадміністрації організувати у трудових колективах підприємств, організацій, установ, де працюють і навчаються призовники, в сільських селищних та міській радах урочисті проводи їх на військову службу.

            5. Міському, селищним та сільським головам, керівникам підприємств, організацій району забезпечити оповіщення і доставку призовників на призовну дільницю за повістками Сарненського районного військового комісаріату, відповідно до графіку засідань районної призовної комісії, згідно графіку викладеному у додатку 2.

            6. Рекомендувати селищним та сільським головам бути присутніми на засіданнях районної призовної комісії.          

                        7. З метою підвищення ефективності роботи районної призовної комісії, військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату та головному лікарю комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради організувати проведення медичного освідчення призовників, які підлягають призову на строкову військову службу восени 2015 року лікарями спеціалістами згідно додатку 3.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій району на період призову і роботи районної призовної та медичної комісії з 02 вересня по 30 листопада 2015 року виділити Сарненському районному військовому комісаріату технічних працівників, згідно додатку 4.

            9. Для забезпечення організованої відправки призовників з Сарненського районного військового комісаріату на обласний збірний пункт, організації та проведення розшуку призовників, які ухиляються від призову, рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ району виділити автотранспорт, згідно додатку 5, за заявками військового комісара Сарненського районного військового комісаріату.            

10. Рекомендувати голові правління ВАТ “Сарненське АТП-15640” та приватним перевізникам згідно додатку 5 розглянути можливість забезпечити безкоштовний проїзд призовникам, які викликаються на районні медичні та призовні комісії по повістках районного військового комісаріату.

11. Начальнику відділу охорони здоров’я районної державної адміністрації спільно з головним лікарем комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради:

            11.1. забезпечити районну призовну комісію лікарями-спеціалістами для медичного освідчення призовників;

11.2. забезпечити призовну дільницю необхідним медичним інструментарієм, майном, яке необхідно для медичного огляду громадян, згідно наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 

17 листопада 2008 року за №1109/15800;

11.3. виділити в комунальному закладі ” Сарненська центральна районна лікарня ” Сарненської районної ради необхідну кількість ліжко-місць для стаціонарного обстеження хворих призовників, забезпечити повне і якісне медичне обстеження призовників у встановлені терміни;

            11.4. забезпечити проведення призовникам обов’язкового флюорографічного обстеження органів грудної клітини, електрокардіограми, аналізів крові, сечі, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту, гепатиту “В”,”С” та інших необхідних обстежень;

            11.5. забезпечити своєчасну та в повному складі явку лікарів – спеціалістів медичної комісії на районну призовну дільницю, згідно графіку засідань районної медичної комісії, згідно додатку 6;

            11.6. забезпечити обов’язкове проведення контрольного медичного огляду на призовній дільниці військового комісаріату призовників лікарем – членом призовної комісії, в дні відправки їх на обласний збірний пункт згідно графіку відправок, затвердженого військовим комісаром, з метою виключення випадків повернення призовників з обласного збірного пункту за станом здоров’я.

12. Головному лікарю комунального закладу “Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”, з 07 вересня 2015 року та до кінця чергового призову громадян на строкову військову службу восени 2015 року, направити секретаря районної призовної комісії Власюк Л.Г. в розпорядження військового комісара, а у разі її відсутності забезпечити виділення резервного секретаря із складу середнього медичного персоналу.

            13. Головному лікарю комунального закладу Сарненської стоматологічної    поліклініки забезпечити роботу стоматологічного кабінету згідно додатку 6.

14. Головному лікарю комунального закладу “Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка” Рівненської обласної ради забезпечити резервний склад лікаря-психіатра, згідно додатку 6 за згодою.

15. Головному лікарю “Сарненської центральної районної лікарні” Сарненської районної ради, головному лікарю комунального закладу “Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”, головному лікарю комунального закладу “Сарненської стоматологічної поліклінніки”, головному лікарю комунального закладу “Обласна психіатрична лікарня с.Орлівка”, для якісного відбору кандидатів на військову службу за контрактом з числа військовозобов”язаних та призовників, забезпечити роботу лікарів спеціалістів, які входять до складу позаштатної постійнодіючої військово-лікарської комісії згідно додатку 7.

            16. Начальнику Сарненського районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області:

            16.1. забезпечити дотримання громадського порядку на території районного військового комісаріату в дні засідання районної призовної комісії та в дні відправки призовників на обласний збірний пункт;

16.2. організувати якісне та дієве проведення розшуку, затримання та доставку до районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

17. В ході проведення призову військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату не залишати без уваги жодного факту ухилення призовників від призову на строкову військову службу. Матеріали щодо призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу, після прийняття відповідного рішення районною призовною комісією, направляти в правоохоронні органи для притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.   

         
 

           18. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 02 березня 2015 року №86 “Про організацію та проведення в районі чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2015 році ”                              

          19. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Серпенінова Р.П.

 
 
Голова адміністрації                                                                                       Я. Яковчук 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Додаток 1

                                       до розпорядження голови                                            райдержадміністрації         

                                     21 серпня 2015 року № 299

 
Склад
районної призовної комісії
 
Серпенінов
Руслан Петрович
 заступник голови районної державної адміністрації, голова комісії

Члени комісії

Власюк Людмила Герасимівна
 молодша медична сестра  КЗ “Сарненський районний ЦПМСД”, секретар комісії
Дойчук Богдан Петрович

 заступник головного лікаря з лікувальної роботи  КЗ" Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Жабчик Галина Володимирівна

 методист відділу освіти райдержадміністрації

Луцишин Петро Ярославович
 військовий комісар Сарненського районого військового комісаріату
Маринін Віталій Петрович

 заступник начальника Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області – начальник міліції громадської безпеки

Мельник Наталія Михайлівна

 психолог, працівник ЗСУ Сарненського РВК

Резервний склад районної призовної комісії
Стельмах Василь Мусійович

 керівник апарату райдержадміністрації

Члени комісії:

Дударик Юлія Геннадіївна

 психолог Сарненської загальноосвітньої школи № 2

Заплатін Дмитро Анатолійович

 начальник ДІМ Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області
Куришко Олена Павлівна

 головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

Матвійчук Тетяна Макарівна

 завідувач терапевтичного відділу КЗ "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Сергійчук Віталій Анатолійович

 заступник військового комісара – начальник відділення комплектування Сарненського РВК

Шмигельська Євгенія Микитівна
 секретар комісії , медична сестра дитячої поліклініки КЗ «Сарненська ЦРЛ»
 
 

    Керівник апарату адміністрації                                                            В. Стельмах

Додаток 2

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                     21 серпня 2015 року № 299

                                   Графік
засідань районної призовної комісії
Дата засідання
Час роботи комісії
Примітка
1. 
01.10.15
10.00-13.00
 
2. 
05.10.15
10.00-13.00
 
3. 
08.10.15
10.00-13.00
 
4. 
13.10.15
10.00-13.00
 

5.      

15.10.15
10.00-13.00
 

6.      

20.10.15
10.00-13.00
 

7.      

22.10.15
10.00-13.00
 

8.      

27.10.15
10.00-13.00
 

9.      

29.10.15
10.00-13.00
 

10.                        

03.11.15
10.00-13.00
 

11.                        

05.11.15
10.00-13.00
 

12.                        

10.11.15
10.00-13.00
 

13.                        

12.11.15
10.00-13.00
 

14.                        

17.11.15
10.00-13.00
 

15.                        

19.11.15
10.00-13.00
 

16.                        

24.11.15
10.00-13.00
 

17.                        

27.11.15
10.00-13.00
 

18.                        

30.11.15
10.00-13.00
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                                В. Стельмах

                                                                                                                        

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                                                                     Додаток 3

                                          до розпорядження голови

                                                 райдержадміністрації         

                                       21 серпня 2015 року № 299

                                                                                               
СКЛАД

лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Албанська А.А.
- психіатр
Бескровний С.А.
- травматолог
Бунечко Г.П.
- стоматолог
Дубенчук Р.І.
- невропатолог
Іванюк Р.І.
- отоларинголог
Ковальчук Л.М.
- дерматовенеролог
Пограничний О.Д.
- хірург
Прокопчук Г.В.
- офтальмолог
Супрунець Т.В.
- терапевт

            Резервний склад лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Лікар ОПЛ с.Орлівка за згодою
- психіатр
Бредун В.О., Добринський А.Д.
- травматолог
Шевня П.Г.
- стоматолог
Сацик С.Г., Мосійчук С.В.
- невропатолог
Іванчук Н.І.
- отоларинголог
Духніч Н.Б.
- дерматовенеролог
Опалько В.В., Романюк Р.Я.
- хірург
Бортнік Н.В., Соколовська О.В.
- офтальмолог
Соколовський В.М., Матвійчук Т.М.
- терапевт
 
 

          Керівник апарату адміністрації                                                    В. Стельмах

 
 
 
 
 Додаток 4

                                                до розпорядження голови

                                                       райдержадміністрації         

                                             21 серпня 2015 року № 299

 
Графік

виділення технічних працівників на призовну дільницю Сарненського районного військового комісаріату

№ з/п
Підприємство, організація, установа, що виділяє працівників
Кількість техпрацівників
Дата
1.
Сарненське вище професійне училище №22
2
3 02.09-по 12.09; 3 26.10- по 02.11;
2.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”

2
3 15.09-по 25.09;
3 03.11-по 10.11;
3.

Сарненський педагогічний коледж Рівненського державного гуманітарного університету

2
3 28.09-по 09.10;
3 11.11 - по 20.11;
4.
Сарненська центральна районна бібліотека
2
3 12.10-по 23.10;

3 23.11-по 30.11.

 
 
 

 Керівник апарату адміністрації                                                                В. Стельмах

                                                                                                                                 Додаток 5

                                                до розпорядження голови

                                                       райдержадміністрації         

                                             21 серпня 2015 року № 299

 

Перелік підприємств та організацій, яким пропонується виділити автотранспорт для перевезення призовників на обласний збірний пункт (с.Здовбиця Здолбунівського району) та організації розшуку призовників

1.    Державне підприємство "Сарненське лісове господарство".

2.     Відділ освіти Сарненської районної державної адміністрації.

3.     Державне підприємство "Клесівське лісове господарство".

4.     Сарненський  державний професійно-технічний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”.

5.     ВАТ "Сарненське АТП-15640".

6.     Комунальний заклад "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської районної ради.

7.      Приватний перевізник Сінкевич О.О.

8.      Приватний перевізник Копищик Л.Д.

9.      Приватний перевізник Дубіна А.І.

10. Приватний перевізник Пупко В.М.
11. Приватний         перевізник Соломка С.В.
12. Приватний         перевізник Бігун І.І.
 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                                    В. Стельмах                                                                                           

 
 
 
 
 

     Додаток 6

                                            до розпорядження голови

                                                    райдержадміністрації         

                                          21 серпня 2015 року № 299

 
                                         Графік
засідань районної медичної комісії
 
№ з/п
Дата засідання
Години засідання

Призовники яких сільських, селищних рад, міської ради викликаються на районну призовну комісію

Кількість

1.     

26.08.15
9.00-16.00
САРНЕНСЬКА
50

2.     

27.08.15
9.00-16.00
САРНЕНСЬКА
50

3.     

02.09.15
9.00-16.00
САРНЕНСЬКА
50

4.     

03.09.15
9.00-16.00
САРНЕНСЬКА
50

5.     

08.09.15
9.00-16.00
ЛЮХЧАНСЬКА, КОСТЯНТИНІВСЬКА
50

6.     

09.09.15
9.00-16.00
СТРІЛЬСЬКА, ЛЮБИКОВИЦЬКА
50

7.     

10.09.15
9.00-16.00
НЕМОВИЦЬКА
50

8.     

15.09.15
9.00-16.00
ЗНОСИЦЬКА, ТИННЕНСЬКА
50

9.     

16.09.15
9.00-16.00
ЧУДЕЛЬСЬКА, КАМ”ЯНЕ-СЛУЧАНСЬКА
50

10.                        

17.09.15
9.00-16.00
КАРПИЛІВСЬКА, КАРАСИНСЬКА
50

11.                        

22.09.15
9.00-16.00
СТЕПАНЬСЬКА, КУЗЬМІВСЬКА
50

12.                        

 23.09.15
9.00-16.00
В.ВЕРБЧАНСЬКА, КРИЧИЛЬСЬКА
50

13.                        

 24.09.15
9.00-16.00
КЛЕСІВСЬКА
50

14.                        

28.09.15
9.00-16.00
СЕЛИЩАНСЬКА, ВИРІВСЬКА
50

15.                        

29.09.15
9.00-16.00
ТУТОВИЦЬКА, РЕМЧИЦЬКА
50

16.                        

30.09.15
9.00-16.00
КОРОСТСЬКА
50

17.                        

30.09.15
9.00-16.00
САРНЕНСЬКА
50

18.                        

01.10.15
9.00-16.00
резервний день
50

19.                        

08.10.15
9.00-16.00
резервний день
50

20.                        

13.10.15
9.00-16.00
резервний день
50

21.                        

20.10.15
9.00-16.00
резервний день
50

22.                        

27.10.15
9.00-16.00
резервний день
50

23.                        

03.11.15
9.00-16.00
резервний день
50

24.                        

10.11.15
9.00-16.00
резервний день
50

25.                        

17.11.15
9.00-16.00
резервний день
50

26.                        

19.11.15
9.00-16.00
резервний день
50

27.                        

24.11.15
9.00-16.00
резервний день
50

28.                        

26.11.15
9.00-16.00
резервний день
50
 

Керівник апарату адміністрації                                                                     В. Стельмах                                                                                             

                                                                                                               Додаток 7

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                     21 серпня 2015 року № 299

 
СКЛАД

позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії

 
Дойчук Богдан Петрович
- голова ВЛК;
Албанська А.А.
- психіатр
Бескровний С.А.
- травматолог
Бунечко Г.П.
- стоматолог
Дубенчук Р.І.
- невропатолог
Іванюк Р.І.
- отоларинголог
Ковальчук Л.М.
- дерматовенеролог
Пограничний О.Д.
- хірург
Прокопчук Г.В.
- офтальмолог

Дубенчук М.Р.

- гінеколог

       Резервний склад позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії

Матвійчук Т. М.
- голова ВЛК;

лікар ОПЛ с.Орлівка за згодою

- психіатр

Бредун В.О., Добринський А.Д.

- травматолог
Шевня П.Г.
- стоматолог

Сацик С.Г., Мосійчук С.В.

- невропатолог
Іванчук Н.І.
- отоларинголог
Духніч Н.Б.
- дерматовенеролог

Опалько В.В., Романюк Р.Я.

- хірург

Бортнік Н.В., Соколовська О.В.

- офтальмолог

Соколовський В.М., Матвійчук Т.М.

- терапевт

Торчик Р.М.

- гінеколог.

 
Власюк

молодша медична сестра

Людмила Герасимівна

 - секретар комісії.

 
 
 
 
 

         Керівник апарату адміністрації                                                          В. Стельмах